Stationens Förskola

Ring oss för mer info!

Inskolning

Vi på Stationens förskola ser inskolning som en trygg och viktig fas för våra barn, vi tillämpar en längre inskolning för att bygga upp barnets trygghet med oss pedagoger i vår miljö på förskolan. Detta enligt forskande studier som visar att detta bygger förtroende mellan oss och barnet. Trygghet ger barnet en bra plattform i livet!

Samspel mellan förskola och föräldrar.

vi jobbar med ett dokumentationsprogram som underlättar vårt samspel mellan förskola och föräldrar.

www.prestodaycare.se .. en digital verktygslåda speciellt framtagen för att effektivisera och förenkla vardagen för förskola. Föräldern laddar ner appen Presto home, sedan får förälder information om barnets olika lärande och tema arbete i grupperna. Vi pedagoger kan skicka bilder och text på vad deras barn gjort i sin grupp och därmed visa verksamhetens arbete och synliggöra vårt lärande i förskolan.

Stationens Förskola

Bökebergsvägen 120